Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

De Groene Koepel, te gast in de natuur

Geplaatst op 12 december 2014

In 2015 bestaat Stichting Natuurkampeerterreinen 40 jaar! In al die jaren heeft de stichting zich ingezet voor de duurzame ontwikkeling van de Natuurkampeerterreinen in Nederland, waar u zo fijn kunt kamperen in harmonie met de natuur. Ook in de toekomst willen we deze manier van kamperen in ons kleine en soms wat drukke land blijven waarborgen. Omdat een verblijf in de natuur goed is voor lijf en geest, en omdat er een grote groep natuurkampeerders is die deze manier van kamperen heel erg op prijs stelt. U laat dat jaarlijks merken door de Natuurkampeerkaart weer aan te schaffen. Waarvoor dank!SONY DSC

Toch gaat er iets veranderen. Stichting Natuurkampeerterreinen is vorig jaar een samenwerking aangegaan met Stichting Trekkershutten om zich beter te kunnen inzetten voor de ‘groene verblijfsaccommodaties’ in de markt. Samen staan we sterker in de snel veranderende recreatiebranche, waar een duidelijke profilering nodig is om overeind te blijven. Recentelijk zijn deze stichtingen daarom gefuseerd in een nieuwe stichting met de naam: De Groene Koepel, te gast in de natuur.

Onder de vier kernwaarden natuurbeleving, duurzaamheid, cultuurhistorie en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) zijn binnen De Groene Koepel vertegenwoordigd: de Natuurkampeerterreinen, de GroepsNatuurkampeerterreinen en de Trekkershutten, waaronder de duurzame Trekkershut, de Trek-in. De naam Stichting Natuurkampeerterreinen komt hiermee te vervallen, maar dit heeft verder geen gevolg voor de Natuurkampeerterreinen zelf, Het Groene Boekje of de Natuurkampeerkaart. Wij blijven doorgaan met dit beproefde concept van kamperen in harmonie met de natuur en hopen dat u er nog jarenlang met veel plezier gebruik van zult blijven maken. Tot ziens op de Natuurkampeerterreinen!Logo DGK NIEUW