Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Natuurkampeerterreinen 40 jaar en De Groene Koepel

Geplaatst op 2 februari 2015

DGKIn 2015 bestaan de Natuurkampeerterreinen 40 jaar! Dit vieren we niet door terug te kijken, maar juist door vooruit te blikken. Op naar nog eens 40 jaar kamperen op de mooiste plekjes van ons land. Want zo zien we dat: uw terrein hoort bij de meest bijzondere kampeerterreinen van Nederland, waar mensen nog ongestoord kunnen genieten van de natuur. En dat willen we graag zo houden.

In het jaar waarin de Natuurkampeerterreinen 40 jaar bestaan, verandert er iets wezenlijks in de bestuurlijke vorm van de stichting. Zoals u heeft kunnen lezen in het persbericht dat vorige week is verstuurd, is de stichting Natuurkampeerterreinen nu officieel opgegaan in een nieuwe stichting: De Groene Koepel, te gast in de natuur. Deze nieuwe, brede stichting zal zich, zoals voorheen, inzetten voor de (Groeps)Natuurkampeerterreinen en de Trekkershutten. Voor u en de gasten zal er weinig veranderen. Het ‘product’ Natuurkampeerterrein of GroepsNatuurkampeerterrein blijft hetzelfde, en ook de manier waarop we deze in de markt zetten.

Op vrijdag 9 oktober vieren we het 40-jarig bestaan van de Natuurkampeerterreinen en het ontstaan van De Groene Koepel met een congres over duurzaamheid in de verblijfsrecreatie. Noteer deze datum vast in uw agenda!