Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Word Paddenstoelenexpert met IVN!

Geplaatst op 27 september 2016

IVN (Instituut voor natuureducatie en duurzaamheid) neemt kinderen en hun (groot)ouders dit najaar mee op ontdekkingsreis in de geheimzinnige wereld van paddenstoelen. Samen met IVN-afdelingen beleven ouders, grootouders, kinderen en kleinkinderen alles wat met paddenstoelen te maken heeft. Ga mee spiegelen in het bos, brouw heksensoepjes in de open lucht en kroon jezelf tot herfstprins of -prinses.

Kijk in de agenda van het IVN om te zien welke paddenstoelenactiviteiten er worden georganiseerd.

Als je tussen 1 oktober en 16 november lid wordt van IVN, krijg je gratis het paddenstoelenpakket (met een loepje, spiegeltje, zoekkaart en paddenstoelengids), waarmee je nóg meer zelf kunt ontdekken over paddenstoelen bij jou in de buurt.