Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Landleven Winter (kaartjes bestellen met korting)

Geplaatst op 22 november 2016

Op 17 en 18 december vindt er een knus winterevenement plaats in het Openluchtmuseum in Arnhem: Landleven Winter. Er is een sfeervolle markt, schaatsen, dieren, glühwein… en een prachtig kampvuur waar twee van ‘onze’ kampvuurmuzikanten zullen spelen: Op zaterdag zingt winnaar van De Beste Kampvuurmuzikant Wouter van der Wal zijn mooie, eigenwijze liederen bij het kampvuur. Op zondag zal Moon Spark, een van de finalisten, het publiek warm maken met haar enthousiasme en fijne muziek. Behalve dit heeft dit evenement alle ingrediënten voor een gezellig winterweekend!

De Groene Koepel is aanwezig met een standje over (Groeps)Natuurkampeerterreinen, Trekkershutten en winterkamperen. Kom gezellig langs!

Natuurkampeerders kunnen hier met € 2,50 korting kaartjes bestellen. 

NB: Mensen met een Museumkaart kunnen gratis naar binnen.