Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten
broodjes bakken rond het kampvuur

Deel dit bericht

Nationale Onderwijs Tentoonstelling (NOT)

Geplaatst op 23 november 2016

Van dinsdag 24 januari t/m zaterdag 28 januari is het weer tijd voor de Nationale Onderwijs Tentoonstelling (NOT). Dit is de grootste vakbeurs voor het onderwijs (PO, VO, KO en MBO) en er is werkelijk alles te vinden op onderwijsgebied. Interessant voor ieder die in het onderwijs werkt! Deze tweejaarlijkse beurs vindt plaats in de Jaarbeurs in Utrecht en is elke dag open van 10.00 tot 17.00 uur (zaterdag tot 16.00 uur).Naar website NOT

Wij staan hier met de GroepsNatuurkampeerterreinen om te praten over de leukste manier om op schoolkamp te gaan: met zijn allen kamperen! We zijn te vinden op bij standnummer: 10.F048, in de hal van de Dagtrips, Theater en Cultuur .

Op vrijdag om 15.30 uur treedt winnaar van De Beste Kampvuurmuzikant, Wouter van der Wal, op voor het beurspubliek. Met zijn gitaarmuziek en fantastische teksten laat hij zien hoe fijn het is om met een groep rond het kampvuur te zitten. Een van de leukste dingen van het op kamp gaan!

Tip: meld je vooraf aan op de site van de NOT. Dan is de entree gratis.