Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Prijzen stempelactie bekend!

Geplaatst op 28 maart 2018

Het is officieel lente en dat betekent dat de kampeerspullen weer van zolder mogen! De meeste Natuurkampeerterreinen openen hun deuren in het paasweekend (31 maart t/m 2 april). In 2018 zijn er maar liefst 137 Natuurkampeerterreinen in Nederland, 13 in Frankrijk én 16 GroepsNatuurkampeerterreinen.

Spaar ze allemaal!

Kamperen in een boomgaard, in het bos, langs het water of bij de zee: de mogelijkheden zijn eindeloos. Probeer er dit jaar zoveel mogelijk uit en maak kans op mooie prijzen!  Van een weekend winterkamperen in een tipi met houtkachel, tot de SunStofey, een draagbare zonne-oven voor op de camping. Bekijk hier alle prijzen!

De stempelkaart ‘Spaar ze allemaal’ zit in Het Groene Boekje 2018 maar is ook te downloaden via de website.