Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Spaar ze allemaal!

Geplaatst op 28 maart 2018

Kamperen in de natuur is kamperen in z’n puurste vorm! Kom tot rust op een van onze Natuurkampeerterreinen of GroepsNatuurkampeerterreinen, in Nederland en Frankrijk. Er zijn zoveel mooie plekjes te ontdekken. Spaar ze allemaal!

Hoe werkt het? 

Kampeer je tussen 1 januari 2018 en 31 december 2018 een of meerdere nachten op een (Groeps)Natuurkampeerterrein? Dan ontvang je een stempel of handtekening van de beheerder*. Degene die op de meeste kampeerterreinen heeft overnacht, en dus de meeste stempels verzameld heeft, wint de hoofdprijs! Iedereen met meer dan vijf stempels, maakt kans op mooie prijzen.

Kunnen kinderen ook meedoen? 

Natuurlijk! Voor kinderen t/m 12 jaar zijn er aparte prijzen. Vul het NKK-nummer in van een van de ouders voor deelname.

Prijzen

Op deze webpagina, en via onze social media kanalen, worden in de loop van het jaar de prijzen bekend gemaakt!

Nieuwe stempelkaart

Is je stempelkaart vol en heb je een nieuwe nodig? Download hier een nieuwe stempelkaart!

 

*Is er geen beheerder aanwezig? Noteer dan zelf de naam van het (Groeps)Natuurkampeerterrein. De overnachting(en) worden gecheckt.