Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Dag van de Kampvuurmuzikant

Geplaatst op 4 april 2018

Zaterdag 30 juni 2018 is alweer de derde editie van De Dag van de Kampvuurmuzikant! Op meer dan twintig Natuurkampeerterreinen in Nederland én dit jaar voor het eerst in Frankrijk kun je deelnemen aan een akoestisch muziekfeest bij het kampvuur.

Ben je muzikant, hou je van het buitenleven, en wil je wel eens proberen om buiten bij een kampvuur voor een intiem publiek te spelen? Of ben je al een doorgewinterde kampvuurtroubadour en doe je niets liever dan bij een knapperend vuurtje spelen? Meld je dan gauw aan!

Je kunt solo deelnemen, maar ook als groep. Je mag eigen teksten zingen of spelen, maar ook de bekende meezingers. Waar jij je maar fijn bij voelt! Per locatie doen maximaal vijf muzikanten/acts mee. En per locatie is er uiteindelijk één publiekswinnaar die vervolgens op zondag 9 september mag komen spelen op het Kampvuurfestival!

Dus: schroom niet en vul vóór 1 mei aanstaande het inschrijfformulier op de website in en wie weet sta jij straks te stralen in de warme gloed van een knapperend kampvuur!