Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Stagiair gezocht: Toegankelijkheid op GroepsNatuurkampeerterreinen

Geplaatst op 3 mei 2018

‘Gastvrij voor iedereen’, dat streven we na bij De Groene Koepel. Ons doel is om de aangesloten (Groeps)Natuurkampeerterreinen toegankelijk te maken voor rolstoelgebruikers, maar ook voor mensen met een auditieve, visuele of verstandelijke beperking. Een hele uitdaging, maar zeker niet onmogelijk. Voor dit project zijn we op zoek naar een stagiair die ons door middel van gedegen onderzoek kan helpen vragen te beantwoorden als ‘Waar bevinden zich problemen, zowel op fysiek als sociaal gebied? Welke kostenefficiënte oplossingen zijn te bedenken om de toegankelijkheid te verbeteren? Is er financieel rendement te behalen door aanpassingen te verrichten?’ etc.
Kijk hier voor het de volledige vacature.