Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Ticketverkoop gestart voor Kampvuurfestival

Geplaatst op 14 augustus 2018

Kom het buitenleven vieren! 

Een knapperd vuurtje, een heerlijk drankje, fijne mensen om je heen. Wandel van kampvuur naar kampvuur en luister naar ontspannen getokkel, een goede meezinger of een ontroerend liedje. Klinkt goed? Kom dan naar het Kampvuurfestival op zaterdag 8 september op GroepsNatuurkampeerterrein De Abbert in Dronten. De kaartverkoop is gestart. 

Programma

Vanaf 14.00uur kun je genieten van het buiten zijn op het prachtige terrein van De Abbert, middenin het Abbertbos. Ontdek je eigen muzikale talent tijdens de workshop ukelele of kom tot rust tijdens een fijne yogasessie in de natuur (ook voor kinderen!). Helemaal niks doen mag ook, plof neer op een strandstoel of zitzak met een speciaal biertje of heerlijke koffie. Voor kinderen richten we een mooi kinderplein in, met spelletjes, activiteiten en verhalen bij het kampvuur. Vanaf 17.00uur ontsteken we de kampvuren en treden er zo’n 15 kampvuurmuzikanten op. Slenter van vuurtje naar vuurtje en laat je verrassen door een scala aan optredens!

Food&drinks

Natuurlijk is er aan eten en drinken gedacht. Neem wel contant geld mee, er is geen mogelijkheid om te pinnen!

Blijven kamperen

Duik na zo’n heerlijke avond je tent in en blijf gezellig kamperen! Let op, het aantal kampeertickets is beperkt, dus wees er snel bij.

Tickets

De ticketverkoop is gestart. Kijk snel op onze ticketpagina voor de verschillende opties!