Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Lezing Vera Greutink: Eetbare planten

Geplaatst op 5 september 2018

Save the date voor deze bijzondere lezing door Vera Greutink! Vera neemt je mee in de wereld van de eetbare planten. Wil je je eigen tuin of misschien bedrijf vergroenen, of ben je gewoon geïnteresseerd in deze bijzondere manier van tuinieren? Tijdens deze avond worden er praktische handvatten aangereikt waar iedereen mee aan de slag kan, of je nu groene vingers hebt of (nog) niet!

Al ruim 17 jaar past Vera de permacultuur-principes toe in haar eigen eetbare bostuin in Twente genaamd Tuin Smakelijk. Daarnaast is ze bezig met de ontwikkeling van een voedselbos, geeft ze cursussen en schrijft ze artikelen.

Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus schrijf je snel in via info@degroenekoepel.nl.

Datum: dinsdag 2 oktober 2018
Tijdstip: 18.30 tot 21.00 uur
Kosten: € 10,-
Locatie: Natuurkwartier Nieuwegein
Routebeschrijving: klik hier