Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Genieten op eerste editie van intiem Kampvuurfestival

Geplaatst op 12 september 2018

De eerste editie van het Kampvuurfestival was een groot succes. Met meer dan 300 bezoekers, waarvan het merendeel bleef kamperen, was het gezellig druk rondom de kampvuren, maar bleef de sfeer intiem.

Festival

Bezoekers konden ontspannen bij de yogasessies, meedoen aan de workshops ukelele, broodjes roosteren boven het vuur, aanschuiven bij de kinderactiviteiten van IVN, luisteren naar (spannende) kampvuurverhalen en bovenal genieten van kampvuuroptredens van maar liefst veertien kampvuurmuzikanten. Van Ierse folkmuziek tot Hollandse meezingers, er was voor ieder wat wils!

Kamperen

Het merendeel van de bezoekers bleef kamperen. Van Volkswagenbusjes tot campers en van koepeltentjes tot familietenten, het terrein was een bonte verzameling van kampeermiddelen. Het buitenleven werd echt gevierd!

GroepsNatuurkampeerterrein

Deze eerste editie van het Kampvuurfestival vond plaats op GroepsNatuurkampeerterrein De Abbert in Dronten. Twee velden werden ingericht als camping en festivalterrein, met natuurlijk kampvuren, een kinderplein, luifels, een koffiebar en een horecaplein. Meer weten over GroepsNatuurkampeerterreinen? Bekijk ze allemaal!

Kijk voor een fotoverslag van Max de Krijger op de website van het Kampvuurfestival.