Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

UITVERKOCHT – Lezing & Workshop Camilla Dreef: Van Vogelverhalen naar Vogelbescherming

Geplaatst op 21 november 2018

De lezing is uitverkocht. Er zijn geen kaarten meer beschikbaar.

Bioloog en vogelaar Camilla Dreef komt vertellen over vogels, vogels kijken, de Vogelbescherming en haar heerlijke boek ‘Kwie kwie kwie kwie kwie, een boek vol vogelverhalen’. Tijdens deze lezing zal Camilla haar persoonlijke vogelavonturen delen. Zij ontwikkelde zich van natuurmeisje naar vogelonderzoeker en vogelaar. Waarom begon ze met vogels kijken? Waarom is het zo leuk? En waar moet je nou beginnen?

Camilla hoopt met haar verhalen mensen aan te steken met het ‘vogelvirus’. Het is besmettelijk. Door vogelverhalen met elkaar te delen, gaan mensen anders kijken naar hun omgeving en dat draagt weer bij aan natuurbescherming.

Camilla neemt je deze avond niet alleen mee op ontdekkingsreis in de vogelwereld vol verrassingen, ze verzorgt ook een workshop over vogels kijken. Zo ben je na deze avond klaargestoomd voor de Nationale Tuinvogeltelling die het weekend daarop plaatsvindt. Iedereen kan namelijk bijdragen aan een stukje vogelbescherming, gewoon vanuit je eigen tuin. Wie weet ontdek jij wel een vogelaar in jezelf!

 

 

 

 

 

 

 

 

 


*Camilla Dreef (1989) is bioloog, vogelaar en ambassadeur van Vogelbescherming Nederland. Ze is bekend van tv-optredens, onder andere in BinnensteBuiten en In de ban van de Condor, en haar vlog over het Haringvliet. Daarnaast doet ze ecologisch onderzoek als zelfstandig ecoloog. In 2018 bracht ze haar eerste boek Kwie-kwie-kwie-kwie-kwie uit.

 

De toegang bedraagt € 10,- inclusief koffie/thee bij binnenkomst en een mooie vogelkaart.

 

Tijd: inloop vanaf 18.30 uur, lezing & workshop van 19.00 tot 21.00 uur
LocatieNatuurkwartier Nieuwegein
Prijs: € 10,-