Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten
De Dag van de Kampvuurmuzikant

Deel dit bericht

Muzikanten gezocht! Inschrijving verlengd t/m 12 mei

Geplaatst op 7 mei 2019

Inmiddels hebben meer dan 80 muzikanten zich ingeschreven voor de Dag van de Kampvuurmuzikant op zaterdag 22 juni 2019. Om alle deelnemende terreinen te voorzien van vijf optredens, hebben we besloten de inschrijving met twee weken te verlengen. Inschrijven kan nog t/m 12 mei.

Inschrijving verlengd

Muzikanten gezocht!

Ben (of ken) jij een muzikant die niets liever doet dan bij een knapperend vuurtje liedjes ten gehore brengen? Of dat nou Franse chansons zijn, Ierse folkmuziek of dat je als singer-songwriter je eigen liedjes maakt. En of je nou alleen bent of samen met andere muzikanten. Alles mag, zolang het maar akoestisch is.

Meld je snel aan via het inschrijfformulier (en geef ook je voorkeurslocatie aan).