Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten
Kampmans Gait te Rhene

Deel dit bericht

Nieuwe vacature over cultuurhistorie

Geplaatst op 12 december 2019

Wij zijn op zoek naar een onderzoeksvrijwilliger voor ons project Natuurlijk Cultuurrijk. Houdt u ervan om te graven in historische archieven en verhalen uit het verleden op te halen? Heeft u binding met de provincie Overijssel? En heeft u een paar uur per week over? Dan is deze vacature wat voor u. Wij zoeken iemand die foto’s, oude kaarten, tekeningen, kunstwerken en andere vormen van bijzonder bronmateriaal weet te verzamelen om onze app ‘Cultuurrijk’ meer inhoud en beleving te geven.

Bekijk hier de volledige vacature.