Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Ontwikkelingen coronavirus

Geplaatst op 13 maart 2020

Laatste update: 15 oktober 2020

In verband met het coronavirus zijn er ook voor de kampeersector aangescherpte maatregelen opgesteld vanuit het RIVM en de regering. De bij ons aangesloten GroepsNatuurkampeerterreinen volgen deze ontwikkelingen op de voet.

Vragen? Neem contact op

Heb je vragen over je boeking, openingsdata of anderzins? Wij adviseren je om te bellen met de ondernemer van het GroepsNatuurkampeerterrein. Hij/zij kan je dan vertellen hoe de situatie op het desbetreffende terrein is en welke extra maatregelen genomen zijn om rekening mee te houden. Uiteraard vragen wij je om je verantwoordelijkheid te nemen en de maatregelen en adviezen vanuit het RIVM en de overheid op te volgen. De situatie verandert per dag.

Gesloten terreinen

Horen wij dat er terreinen zijn die dicht zijn vanwege de situatie rondom het coronavirus, dan noteren wij dat hier: