Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Toegankelijkheid op de GroepsNatuurkampeerterreinen

Geplaatst op 14 april 2020

De Groene Koepel, te gast in de natuur heeft als streven om gastvrij te zijn voor iedereen. Om dat te bewerkstelligen werken we op verschillenden manieren aan het verbeteren van de toegankelijkheid van de Natuurkampeerterreinen en GroepsNatuurkampeerterreinen.

Onderzoek

Op dit moment doet stagiair Danique Nout, student bij de Breda University of Applied Sciences, onderzoek naar de vrijetijdswensen- en behoeften van kinderen met ASS (autismespectrumstoornissen) en hun ouders. Wij hopen dat wij met behulp van de inzichten die Danique opdoet, de toegankelijkheid en inclusiviteit op de GroepsNatuurkampeerterrein kunnen vergroten.  Wij zoeken kampeerders die willen helpen door een enquête in te vullen.

Enquête

Ben jij of ken jij een ouder die de enquête kan invullen? Klik dan op deze link. Het invullen van de enquête neemt ongeveer 10 minuten in beslag.