Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

De Dag van de Kampvuurmuzikant gaat niet door

Geplaatst op 24 april 2020

Wat keken we ernaar uit. Maar helaas, ook voor een relatief klein evenement als De Dag van de Kampvuurmuzikant is het nu niet het juiste moment. Het kampvuur staat symbool voor verbinding, samen zijn en de warmte opzoeken van het vuur en van elkaar. Daar past geen 1,5 meter variant bij, vinden wij. Daarom hebben wij besloten dat De Dag van de Kampvuurmuzikant in 2020 niet doorgaat.

Wij willen alle muzikanten bedanken voor hun inschrijving. En alle muziek- en kampeerliefhebbers voor hun interesse in De Dag van de Kampvuurmuzikant.

We gaan ons beraden op een datum voor volgend jaar in de hoop dat we dan weer kunnen genieten van intieme optredens rond een gezamenlijk kampvuur.

Hopelijk kunnen we in juni wel weer op de meeste (Groeps)Natuurkampeerterreinen kamperen. Weliswaar voorlopig zonder gezamenlijk kampvuur, maar wel met de fijne ruime plekken die je op de Natuurkampeerterreinen gewend bent!