Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten
avondzon tent

Deel dit bericht

Nacht van de Nacht

Geplaatst op 7 oktober 2020

Laat het donker donker en ontdek hoe mooi de nacht is tijdens de Nacht van de Nacht. De Nacht van de Nacht is een jaarlijks evenement georganiseerd door de Natuur- en Milieufederaties. Tijdens de Nacht van de Nacht worden er door het hele land honderden evenementen georganiseerd in het donker en doven honderden bedrijven en gemeenten lichten van gebouwen en reclameverlichting. En als je gaat kamperen op een GroepsNatuurkampeerterrein heb je natuurlijk al een ultieme nachtbelevenis! Bekijk in de terreinzoeker welke locaties ook in het najaar geopend zijn.

Een overzicht van alle evenementen vind je op de website van de Nacht van de Nacht.