Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten
Jacob van Ruisdael, Landschap met kasteelruïne en kerk, 1665-1670

Deel dit bericht

Winnaars fotowedstrijd Landschapskunst bekend

Geplaatst op 12 november 2020

Een half jaar na de lancering van de fotowedstrijd Landschapskunst mogen we de tien winnende inzendingen bekendmaken. Allen zijn prachtige meesterwerken waarin het karakteristieke Nederlandse landschap op een bijzondere manier is vastgelegd. De winnende inzending is van Wim Hoek met zijn foto van de kwelder op Schiermonnikoog. Van harte gefeliciteerd! Ben je benieuwd naar de rest van de top 10? Je vind alle winnaars hier.

Fotowedstrijd Landschapskunst - Nummer 1 Wim Hoek