Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Nu ook individueel kamperen op GroepsNatuurkampeerterreinen

Geplaatst op 10 december 2020

Omdat we vanwege het coronavirus niet met groepen bij elkaar kunnen komen, zijn een aantal GroepsNatuurkampeerterreinen ook opengesteld voor individuele kampeerders. Een mooie kans om nieuwe plekjes te ontdekken!

  1. Op De Kapschuur in Stadskanaal (Westerwolde, op de grens tussen Groningen en Drenthe) vind je “de grootste kampeerplek van Nederland”. Op dit groepsterrein kan één kampeerplaats geboekt worden. Een heel veld én kampvuurplaats voor jou alleen. Op het veld is een watertappunt en stroompunt aanwezig. Je maakt gebruik van het sanitair van het campingveld ernaast.
  2. Op De Jarden in Nietap aan het Leekstermeer (ook op grens tussen Drenthe en Groningen) zijn 22 kampeerplaatsen verspreid over 5 velden te boeken, op het oorspronkelijke GroepsNatuurkampeerterrein. Iedere plek heeft een eigen stroom- en waterpunt.
  3. Scoutinglandgoed Zeewolde op de oever van het Nuldernauw (Flevoland) is ingericht speciaal voor tentkampeerders. Geen caravans en campers, maar wel heel veel ruimte! Er zijn namelijk wel 40 velden verspreid over 40 hectare.
  4. Op Kamp Buitendoor kun je ook als individuele kampeerder terecht. Genieten midden op de Veluwe (Gelderland). Er is zelfs een speciaal veldje voor trekkers ingericht.
  5. Grenzeloze Charme, vlak over de grens in België, is een uitgestrekt terrein met enorme velden verspreid door het bos. Naast de velden met voorzieningen, kun je hier ook terecht voor een “wildkampeerervaring”. Back to basic zonder voorzieningen.

Op drie van bovenstaande terreinen kun je ook winterkamperen: Kamp Buitendoor, Landgoed Mariahoeve en Grenzeloze Charme.

vader en dochter bij een kampvuurschaal