Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Contactgegevens

Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur
Postbus 413
3430 AK Nieuwegein
Nederland

Tel. +31 (0)30-6033701

info@degroenekoepel.nl

Like ons op Facebook
Volg ons op Twitter

Deel deze pagina

Kamperen met schoolklassen, scoutinggroepen, verenigingen, families of een groep vrienden: je bent van harte welkom op een van de 16 GroepsNatuurkampeerterreinen in Nederland!

Sinds 2013 zijn er speciale GroepsNatuurkampeerterreinen waar groepen kunnen kamperen op de mooiste plekken van Nederland. Alle GroepsNatuurkampeerterreinen zijn gelegen in of bij een natuurgebied. Samen genieten van het buitenleven en de natuur ontdekken: op je eigen veld of terrein heb je vele mogelijkheden voor je kamp, familieweekend, bijeenkomst of reünie.

Kinderen voelen zich vrij in de natuur en kunnen hun energie goed kwijt in de buitenlucht. Samen bij het kampvuur zitten of sterren kijken: het zijn momenten van verbinding. Het directe contact met de natuur zorgt voor bijzondere leermomenten. En natuurlijk is er genoeg ruimte om te spelen! Ook zijn er allerlei activiteiten mogelijk, met of zonder hulp van de terreinbeheerder, zoals natuurwandelingen, bushcraft, vleermuisavonden en kanotochten.

Zoek een locatie die bij je past en informeer bij de terreinbeheerder voor de mogelijkheden.