Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel deze pagina

Groepskamperen

Als je gaat kamperen met een groep vrienden of je hele familie is het fijn om een eigen veld ter beschikking te hebben. Op GroepsNatuurkampeerterreinen is dat altijd het geval! Zo ondervinden jullie en de overige kampeerders geen hinder van elkaar. Wel zo fijn als je een familieweekend, bruiloft, reünie of ander feest organiseert. De velden zijn ingericht voor groepen van 10 tot wel 300 personen.

Je kunt op de GroepsNatuurkampeerterreinen overnachten in eigen tenten, caravans of campers. Op sommige terreinen kun je ook kampeermiddelen of overnachtingsaccommodaties als Trekkershutten huren.

Tientje voor de natuur

Voor een overnachting op een GroepsNatuurkampeerterrein betaal je naast het regulier tarief per verblijf een ‘tientje voor de natuur‘ aan De Groene Koepel. Dit tientje wordt ingezet om het netwerk van GroepsNatuurkampeerterreinen te onderhouden en uit te breiden en om onze missie uit te kunnen voeren. Voor een verblijf op de GroepsNatuurkampeerterreinen heb je dus geen Natuurkampeerkaart nodig, zoals op de reguliere Natuurkampeerterreinen wel het geval is.

kinderen met slaapzakken in een tent