Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel deze pagina

Je kunt al vanaf 10 personen terecht op een GroepsNatuurkampeerterrein. Het voordeel van kamperen op een groepsterrein ten opzichte van een regulier Natuurkampeerterrein, is dat je je eigen veld kunt afhuren. Zo ondervinden jullie en de individuele kampeerder geen hinder van elkaar. Zeker voor het vieren van verjaardagen, trouwerijen, reünies en aanverwante feesten is dit een pre.

Je kunt op de GroepsNatuurkampeerterreinen terecht met je eigen tenten, caravans of campers. Op sommige terreinen kun je ook kampeermiddelen of overnachtingsaccommodaties als Trekkershutten huren.

Voor een overnachting op een GroepsNatuurkampeerterrein betaal je per verblijf een ‘tientje voor de natuur‘ aan Stichting De Groene Koepel. Dit tientje wordt ingezet om het netwerk van GroepsNatuurkampeerterreinen te onderhouden en uit te breiden en om onze missie uit te kunnen voeren. Voor een verblijf op de GroepsNatuurkampeerterreinen heb je dus geen Natuurkampeerkaart nodig.