Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel deze pagina

De perfecte kamplocatie

Organiseer jij een kamp voor een school, scouting, club of vereniging? Dan weet je als geen ander dat daar van alles bij komt kijken. Een kamp moet niet alleen een onvergetelijk tijd voor de kinderen zijn, maar ook een ontspannen tijd voor de volwassenen. De GroepsNatuurkampeerterreinen zijn ideale kamplocaties: er is van alles mogelijk om een kamp op maat te organiseren. Van het huren van kampeermiddelen tot het (laten) organiseren van activiteiten. Je hebt altijd je eigen veld (of eigen velden) ter beschikking en op bijna alle terreinen is een vuurplek aanwezig. De basis voor een leuke tijd!

Activiteiten

Op de GroepsNatuurkampeerterrein valt veel te beleven, in en met de natuur. Omdat je een eigen veld (of het gehele terrein) tot je beschikking hebt, is er alle ruimte voor bosspelen, speurtochten, sportwedstrijden en spelletjes. De meeste terreinen hebben daarbij een zeer divers activiteitenaanbod: van boogschieten en boomhutten bouwen tot kanovaren en zeilen. Elk terrein heeft bovendien een kampvuurplek, waar iedereen in de avond kan bijkomen van de activiteiten overdag.

Het aanbod van verhuur en activiteiten verschilt per locatie. Sommige beheerders kunnen alles voor je op maat regelen, op andere terreinen moet je met je eigen programma aan de slag. Kies een GroepsNatuurkampeerterrein dat bij je past en overleg met de beheerder over de mogelijkheden.

Midden in de natuur

Wie kiest voor een kamp op een GroepsNatuurkampeerterrein is van een prachtige omgeving en direct contact met de natuur voorzien! Dat laatste vinden we erg belangrijk bij De Groene Koepel. In het dagelijks leven komen we steeds minder in contact met de natuur, terwijl het juist zo’n verkwikkend effect heeft. Even alles loslaten en gewoon stoeien in het gras, hutten bouwen en naar de vogels luisteren.

kinderen zitten aan grote picknicktafel op GroepsNatuurkampeerterrein De Jarden