Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel deze pagina

Ben je op zoek naar een bijzondere trouwlocatie midden in de natuur? Op een aantal GroepsNatuurkampeerterreinen is het mogelijk om elkaar het ja-woord te geven!

Stel je eens voor: blote voeten in het gras, het geruis van de bomen op de achtergrond, de vogels die speciaal voor jullie fluiten en ’s avonds gezellig samen rondom het kampvuur. Een diner aan lange tafels in de openlucht of onder een knusse tarp. En ’s avonds blijven al jullie vrienden en familie kamperen.

Klinkt goed? Bekijk dan eens op welke GroepsNatuurkampeerterreinen het mogelijk is om te trouwen, en onderzoek welk terrein bij jullie past! Je kunt trouwen in het bos, trouwen aan het water of trouwen met uitzicht over de heuvels.

Officiële trouwlocatie

Een aantal van onderstaande terreinen zijn een officieel trouwlocatie, anderen zijn geen officiële trouwlocatie maar wel ideale plekken om je diner, feest of samenkomst te vieren. Dan trouw je bijvoorbeeld in een kerkje in de buurt. Of je trouwt in het gemeentehuis van je woonplaats en houdt de ceremonie op het GroepsNatuurkampeerterrein. Met een beetje creativiteit kom je een heel eind!

Mogelijkheden trouwen in de natuur

Het voordeel van trouwen op een GroepsNatuurkampeerterrein is natuurlijk dat al je gasten kunnen blijven slapen. Laat iedereen een eigen kampeermiddel meenemen of huur een aantal tenten op het terrein zelf. Sommige locaties hebben zelfs een groepsaccommodatie waar gasten kunnen verblijven die liever niet kamperen.

Locaties

1.GroepsNatuurkampeerterrein Paradijsvogels (Limburg)

2.GroepsNatuurkampeerterrein Kamp Buitendoor (Gelderland)

3.GroepsNatuurkampeerterrein De Jarden (Drenthe)

4.GroepsNatuurkampeerterrein De Wolkfskuil (Overijssel)

5.GroepsNatuurkampeerterrein De Snippenwei (Noord-Holland)

6.GroepsNatuurkampeerterrein De Kapschuur (Groningen)

 

Ook op de GroepsNatuurkampeerterreinen van Staatsbosbeheer kun je trouwen. Meer informatie hierover vind je op de website van Trouwen in het bos.